Medlemskap

Velkommen som medlem i Tekstallianse!

Aktører med aktivt virke innen litteraturfeltet og som har tilhørighet til Vestland og Rogaland fylke kan bli medlem i foreningen.

Det inkluderer, men er ikke begrenset til: forfattere, kritikere og andre skrivende, litteraturprodusenter, litteraturformidlere, forlag, tidsskrift, agenturer, litteraturhus, utdanningsinstitusjoner, litteraturfestivaler, bibliotek, andre aktører.

Som medlem vil du motta informasjon om program og aktiviteter på epost. I tillegg kan du benytte deg av våre medlemsfordeler.

Her finner du Tekstallianse sine vedtekter og personvernerklæring.

Medlemskap er gratis, og registreres her.

Medlemsfordeler

Tekstallianse har inngått ulike avtaler på vegne av sine medlemmer som fritt kan benyttes etter at medlemskap er registrert. Alle våre samarbeidspartnere kan få verifisert medlemskapet ved bruk av deres tjenester. 

Hotellavtaler

Vi har inngått avtaler med flere hoteller i regionen som kan benyttes av våre medlemmer. Foreløpig omfatter avtalene De Bergenske (Augustin, Zander K, Grand T, Villa Terminus og Bergen Børs) i Bergen, samt Best Western Havly Hotell og Hotel Victoria i Stavanger. Les mer her.

Podcast

Tekstallianse har inngått medlemsavtaler på studio og produksjon av podkast i Bergen.
Hos Anticast i Strandgaten 205 kan du få ferdig produsert podcast, og på Litteraturhuset i Bergen kan du benytte studiofasiliteter. Les mer her.

Regnskap

Vi har 15% medlemsrabatt på bruk av regnskapsprogrammet Fiken. Les mer her.