Webinar om pressearbeid for arrangører og utgivere med Kristin Øygarden

Velkommen til introduksjon av relevante teknikker i pressearbeid som kan benyttes av av arrangører som festivaler, litteraturhus og bibliotek og utgivere fra småforlag til tidsskrifter.

Kristin Øygarden har 20 års erfaring fra spenningsfeltet mellom journalistikk, kommunikasjon og formidling. Hun har mye erfaring fra litteraturfeltet : Hun har vært bokanmelder og kulturjournalist, har sittet på scenen og gjort mange titalls bokbad, har arrangert og vært konferansier for en mengde litterære treff, har vært debattleder for biblioteksfeltet, har sittet i styre til en litteraturfestival, og har skrevet for flere tidsskrift. Har også jobbet i forfattersentrum, både på Sørlandet og i Bergen.

I dag driver hun Kaetchy Kommunikasjon, hvor hun tar oppdrag som frilansjournalist, tekstforfatter, konferansier, debattleder, workshopholder, innholdsskaper og strategisk rådgiver innen PR og kommunikasjon.

Webinaret et gratis for medlemmer i Tekstallianse.

Medlemskap er gratis og registreres her:
https://www.tekstallianse.org/medlemskap-2/

Lenke til registrering:
https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMucOqppjIrGdAZOkh8Cp43bKhdhlZeVs47?fbclid=IwAR166fsSXtBfBT5GZPmS8neBJ74bKWZnU5xZrRqIMkzkEbS0wnj8-r_LTxI

Dato

22 feb 2024
Utløpt!

Tid

14:00 - 15:30

Sted

Zoom
Digitalt

Arrangør

Tekstallianse
E-post
kontakt@tekstallianse.org