Tidsskriftlesesirkel #8 med Anneli Belsvik Aras

Tekstallmenningen og Ullveka inviterer deg til Tidsskriftlesesirkel nr 8 på Hordaland Kunstsenter. Lesesirkelen ledes av kunstner, kurator og formidler Anneli Belsvik Aras. Vi tar utgangspunkt i tidsskiftet Kunsthåndverk sin siste utgave, som handler om ull.

I denne utgaven av Tidsskriftlesesirkelen vil Anneli Belsvik Aras lede samtalen rundt tekster fra tidsskriftet Kunsthåndverk. I intervjuet «Lea, Salme, Alli og Majlis» intervjuer Tiril Flom kunstneren Liilian Saksi. I verkene til tekstilkunstneren Saksi er det dyrene bak ullen som løftes frem.
I teksten «Verdien mellom fibrene» intervjuer Siri Borge kunstneren Anne Helen Robberstad. Billedkunstneren Robberstad arbeider hovedsaklig med foto og video. De siste årene har hennes interesse for dyrevelferd, natur og politikk styrt utviklingen mot en multimedial praksis hvor ull, veving og teknologiske virkemidler legger grunnlaget for nye arbeider.

I tillegg vil lesesirkelen stille spørsmål som hva er et kunstverk? Hva består et kunstverk av, rent fysisk, og hvilke tilleggsverdier kan et kunstverk bære med seg når vi får tilleggsopplysninger om verket?

Det er gratis å delta på lesesirkelen, og deltakere kan få et gratis eksemplar av tidsskriftet Kunsthåndverk #1/2023 på forhånd. Utgaven kan hentes i Tekstallmenningens lokale i Markeveien 4b i Bergen sentrum, åpent mandag-fredag kl 10-15.

Meld deg gjerne på lesesirkelen via arrangementet på Facebook, men det er også mulig å komme uanmeldt.

Tidsskriftlesesirkel nr. 8 arrangeres i samarbeid med Ullveka.

Tidsskriftlesesirkelen fra Tekstallmenningen er støttet av Bergesenstiftelsen og Bergen kommune.

Dato

05 okt 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:00

Sted

Tekstallmenningen
Markeveien 4B

Arrangør

Tekstallianse
E-post
kontakt@tekstallianse.org

Andre Arrangører

Tekstallmenningen
Nettsted
Tekstallmenningen