TIDSSKRIFTLESESIRKEL #13: Mandag 18. mars 18:00-20:00

Mandag 18. mars 2024 inviterer Tekstallmenningen og Tekstallianse til tidsskriftlesesirkel for deg som ikke har norsk som førstespråk. Lesesirkelen vil foregå hos Gullberg & Bostadløkken, i Salgshallen i Storgata 36 A i Oslo.

Samtalen ledes av Barane Amin og tema for lesesirkelen er tidsskriftet Fett #1/24. Utgaven handler om Fritt Palestina. I dette nummeret ønsker Fett å sette fokus på den lange palestinske kampen for frigjøring. Nummeret inneholder blant annet gjendiktinger av palestinsk poesi av Hind Joudeh og Hiba Abu Nada, intervju med DER-redaktør og journalist Osama Shaheen, essay av fribyforfatter Wesam Almadani og mye, mye mer. Til lesesirkelen skal vi sammen lese teksten «Et liv i skyggen av vestens sionisme» av Leila Restan.

Samtaleleder Barane Amin jobber på voksenopplæringssenteret Skullerud i Oslo. Barane er interessert i kunst, musikk, natur, arkitektur og feminisme, og hun er for tiden styremedlem i tidsskriftet Fett. 

Samtalen på Tidsskriftlesesirkelen vil foregå på norsk, og alle nivåer av norskferdigheter er hjertelig velkommen. Det er gratis å delta på lesesirkelen, og deltakere kan få et gratis eksemplar av tidsskriftet Fett #1/24 på forhånd. 

Det er ikke et krav å være påmeldt på arrangementet: her er det lov å bare stikke innom.

Tidsskriftlesesirkelen er støttet av Bergesenstiftelsen og Bergen kommune.

Velkommen til Tidsskriftlesesirkel!

Dato

18 mar 2024
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:00

Sted

Gullberg & Bostadløkken, Oslo
Salgshallen i Storgata 36 A, Oslo
Nettsted
https://gullbergbostadlokken.com/

Arrangør

Tekstallmenningen
Nettsted
Tekstallmenningen