Tidsskriftlesesirkel #11 med Leseplaneten

Er du fremmedspråklig, men ønsker å lese mer med barna på norsk? Tekstallmenningen inviterer til inkluderende Tidsskriftlesesirkel for deg som ikke har norsk som ditt førstespråk!

Lørdag 27. januar 2024 mellom kl 13:00 og 14:30 vil redaktør og skribent Camilla Clausen presentere utgave 3/23 av tidsskriftet Leseplaneten. I dette nummeret kan du og barna bli med til fossilenes og dinosaurenes verden. Hva er det med disse eldgamle dyrene og skjelettene som er så interessant og spennende? Er det fordi det er så mye vi ikke vet om dem? I Leseplaneten finner man dinosaurer og forhistorie på flere måter: i fortellinger, fakta, kreative oppgaver og quiz!

Leseplaneten er et nytt norsk kvalitetsblad for de mellom 6 og 12 år. Bladet byr på illustrerte fortellinger, bilderike fakta og varierte aktiviteter, med innhold av forfattere, illustratører, fagfolk og leserne selv. Samtalen på Tidsskriftlesesirkelen vil foregå på norsk, og alle nivåer av norskferdigheter er hjertelig velkommen. Barna er selvsagt velkommen til å være med på Lesesirkelen, men vi ønsker også å presentere tidsskriftet for foreldre, tanter, onkler og andre voksne som ønsker å lese med barn. Det er gratis å delta på lesesirkelen, og deltakere kan få et gratis eksemplar av tidsskriftet Leseplaneten #3/23 på forhånd. Dette kan hentes i våre lokaler i Markeveien 4 i Bergen.

Det er ikke et krav å være påmeldt på arrangementet: her er det lov å bare stikke innom.
Tidsskriftlesesirkelen er støttet av Bergesenstiftelsen og Bergen kommune.

Velkommen til Tidsskriftlesesirkel!

Dato

27 jan 2024
Utløpt!

Tid

13:00 - 14:30

Sted

Tekstallmenningen
Markeveien 4B

Arrangør

Tekstallianse
E-post
kontakt@tekstallianse.org

Andre Arrangører

Tekstallmenningen
Nettsted
Tekstallmenningen