Tekstlunsj #25 Bjørn Sortland

Hva er forskjellen på å utgi bøker på eget versus store forlag?

Bjørn Sortland er en bergensbasert forfatter fra Bømlo med et imponerende forfatterskap. Han har skrevet mer enn 70 bøker i ulike sjangre, utgitt i omkring 30 land, og vunnet priser for en rekke av dem. I tillegg har han undervist ved Skrivekunstakademiet i Bergen, der han selv også har vært elev, og vært ansatt som professor i skrivekunst ved Norsk barnebokinstitutt.

I Tekstlunsj #25 vil Sortland fortelle om sine erfaringer med å utgi bøker på eget versus store forlag. I 2010 startet han forlaget Piggsvin, som har utgitt noen av hans mest populære bøker. Samtidig utgir han fortsatt bøker med store forlagshus. Hva er forskjellen? Hvordan sikrer han den redaksjonelle oppfølgingen på eget forlag? Og hvordan når bøkene ut til leserne uten hjelp av en egen markedsavdeling?

Les mer om forfatteren i dette fine intervjuet i Periskop.

Tekstlunsj – Tekstallianses digitale møteplass

En tirsdag i måneden inviterer vi til en uformell, digital møteplass. Vi starter med en kort innledning om et relevant eller aktuelt tema, og åpner deretter for samtale om temaet eller andre ting man vil snakke om. Møtet starter kl 12, og vi håper det kan fungere som en felleslunsj med kollegaer og aktører i litteraturfeltet fra (hjemme)kontorer og skrivestuer i hele landet. Vi har satt en tidsramme på en time, men dere er velkommen til å delta så lenge det passer i arbeidsdagen.

Du trenger ikke være medlem av Tekstallianse for å delta på på Tekstlunsj, alle er hjertelig velkommen.

Logg deg på Tekstlunsj her: https://us06web.zoom.us/j/84766624571

Dato

09 apr 2024
Utløpt!

Tid

12:00 - 13:00

Sted

Zoom
Digitalt

Arrangør

Tekstallianse
E-post
kontakt@tekstallianse.org