Tekstlunsj #16 med Eirik Bø

Det ble nylig annonsert at Stavanger-forlaget Frisk kjøper 70 prosent av aksjene i Pelikanen Forlag. Salget beskrives som en redningsaksjon av Pelikanen, som har hatt en vanskelig økonomisk situasjon de siste årene. Oppkjøpet betyr nye muligheter for forlaget, som nå i større grad kan satse på debutanter, utvikle nye ideer, ha et bredere fokus på litteratur av høy kvalitet, samtidig som de forblir et uavhengig forlag.

Hvordan kommer salget til å påvirke forlaget, og hvordan er det å drive et uavhengig forlag i dagens litteraturnorge? Tirsdag 30. mai kl. 12.00 kan du høre Eirik Bø, daglig leder for Pelikanen Forlag, snakke om salget av forlaget, samt dele sine erfaringer fra bransjen.

En tirsdag i måneden inviterer vi medlemmene i Tekstallianse til en uformell, digital møteplass. Vi starter med en kort innledning om et relevant eller aktuelt tema, og åpner deretter for samtale om temaet eller andre ting man vil snakke om. Møtet starter kl 12, og vi håper det kan fungere som en felleslunsj med kollegaer og aktører i litteraturfeltet fra (hjemme)kontorer og skrivestuer i hele regionen. Vi har satt en tidsramme på en time, men dere er velkommen til å delta så lenge det passer i arbeidsdagen.

Lenke til Tekstlunsj:

https://us06web.zoom.us/j/84766624571

Det er gratis å bli medlem i Tekstallianse, les mer her: https://www.tekstallianse.org/medlemskap/

Aktører fra andre deler av landet er også velkommen til å delta på våre arrangementer.

Innspill til tema og innledninger kan sendes til kontakt@tekstallianse.org

Foto: Kristian jacobsen, Stavanger Aftenblad

Dato

30 mai 2023
Utløpt!

Tid

12:00 - 13:00

Mer info

Zoom-lenke

Sted

Zoom
Digitalt

Arrangør

Tekstallianse
E-post
kontakt@tekstallianse.org