Tekstlunsj #14 med Bothild Åslaugdotter Nordsletten

Tekstallianse inviterer til digital Tekstlunsj #14 med Bothild Åslaugdotter Nordsletten, tirsdag 28. mars fra 12:00-13:00.

Bothild Åslaugdotter Nordsletten er redaktør for tidsskriftet Bondevennen og er en av initiativtakerne til den nye litteraturfestivalen på Jæren; Jorddøgn. Festivalen undersøker språket vi bruker om tema knyttet til jord, jordbruk og natur. Målet er å skape rom for nye måter å tenke og snakke om slike temaer, for å gå en bærekraftig og grønn fremtid i møte. Hvordan kan man programmere for slike møter og målsetninger? På hvilke måter kan skjønnlitteraturen og jordbruket sammen bidra til nye og bedre samtaler om framtiden for folk og jord? Nordsletten har tidligere arbeidet i utenrikstjenesten, blant annet som ambassadesekretær ved de norske ambassadene i Polen og Ukraina, og som rådgiver i Utenriksdepartementet, før hun tok over redaktørstolen i det tradisjonsrike tidsskriftet hjemme på Jæren i 2016, og var med på å starte den nye litteraturfestivalen i 2021.

Tekstlunsj – Tekstallianses digitale møteplass

En tirsdag i måneden inviterer vi medlemmene i Tekstallianse til en uformell, digital møteplass. Vi starter med en kort innledning om et relevant eller aktuelt tema, og åpner deretter for samtale om temaet eller andre ting man vil snakke om. Møtet starter klokken 12, og vi håper det kan fungere som en felleslunsj med kollegaer og aktører i litteraturfeltet fra (hjemme)kontorer og skrivestuer i hele regionen. Vi har satt en tidsramme på en time, men dere er velkommen til å delta så lenge det passer i arbeidsdagen.

Dato

28 mar 2023
Utløpt!

Tid

12:00 - 13:00

Mer info

Zoom-lenke

Sted

Zoom
Digitalt

Arrangør

Tekstallianse
E-post
kontakt@tekstallianse.org