Strategikurs med Nils Lahlum

Når du som organisasjon vet hvor du skal, hvorfor du skal dit, og hva som skal til for å komme dit, vil du kunne spare mye tid og energi som ellers ville ha gått på retningsløse diskusjoner, feilsatsinger og usikkerhet.

I dette strategikurset/-verkstedet får vi en introduksjon til strategi og strategiarbeid, gjennomgang av anerkjente verktøy for utarbeidelse og implementering av et strategisk rammeverk. Dette skal gjøre din organisasjon i bedre stand til å ta de riktige valgene og å lykkes, enten det gjelder økonomi, innhold, digitalisering, markedsføring eller annet.

Vi bruker mye av tiden til å se nærmere på de konkrete utfordringene dere står overfor i dag, og hvordan etableringen av et strategisk rammeverk og en implementeringsplan kan hjelpe dere på veien for å løse disse.

Kurset/verkstedet holdes av Nils Lahlum. Lahlum er sertifisert innen «Advanced Program Management» fra Stanford University, og er til daglig forlagssjef for forskningsutgivelser i Aschehoug og nestleder i Norsk tidsskriftforenings styre.

Dato

09 nov 2023
Utløpt!

Tid

13:00 - 17:00

Sted

Tekstallmenningen
Markeveien 4B

Arrangør

Tekstallianse
E-post
kontakt@tekstallianse.org

Andre Arrangører

Tekstallmenningen
Nettsted
Tekstallmenningen