Starte og videreutvikle egne prosjekter med Frilanslivet

Dette foredraget er for deg som har en idé i magen, eller for deg som såvidt er i gang med et eget prosjekt og gjerne vil fortsette med det eller starte flere.
Foredraget er gratis for medlemmer i Tekstallianse og Proscen. Obligatorisk påmelding her.
Mange drømmer om å igangsette et eget drømmeprosjekt – i tillegg til å ta oppdrag for andre. Men hvordan rekke det? Hvor skal man begynne? Hvordan blokke ut tid til det? Hvordan gjøre prosjektideen økonomisk bærekraftig, på sikt?
I dette foredraget snakker Hanna og Christina, damene bak podkasten Frilanslivet, om hvordan de skaper rom til å jobbe med egne prosjekter. Hanna von Bergen er kulturarrangør og prosjektleder, Christina Skreiberg er frilansjournalist, fotograf og forfatter. Siden 2018 har de intervjuet og publisert mer enn 110 episoder som tar for seg alle aspekter ved frilanslivet. Podkasten startet som en spe idé og er nå inne på sin fjerde sesong, og til dette prosjektet har de hanket inn over to millioner i finansiering. Hvordan fikk de til det?
Hanna har en master i entreprenørskap og innovasjon og har jobbet frilans siden hun ble ferdigutdannet i 2015 med en variasjon av egeninitierte prosjekter og kulturarrangementer.
Christina ble i 2016 kåret til «Årets Frilanser» av Norsk Journalistlag for hennes egeninitierte dokumentarprosjekt «Hei nabo! – én blokk, en hel verden». Prosjektet kulminerte i bokutgivelse og fotoutstilling i Rådhusgalleriet i Oslo.
Både Hanna og Christina har alltid hatt en forkjærlighet for å starte sine egne prosjekter. Det har gitt dem nye jobbmuligheter, inntekt, eksponering og ikke minst masse erfaring og kunnskap som de ønsker å dele med deg!

Dato

07 jun 2021
Utløpt!

Tid

09:30 - 12:00

Sted

Zoom
Digitalt