Podkastworkshop for tidsskrift og småforlag med Guttorm Andreasen

Hvordan kan vi snakke om utgivelser som gjør lytterne mer interessert i litteratur, tidsskrift og kritikk?

Vi inviterer til podkastworkshop for tidsskrift og småforlag med journalist og programleder Guttorm Andreasen.

Tekstallianse vil gjerne bidra til at vi får enda flere og bedre podkaster om og fra feltet vårt, og denne kvelden skal vi jobbe sammen om hvordan vi kan snakke om og reflektere rundt tidsskrift og bøker fra småforlag i podkastform.

Hvordan kan man lage en god podkast om tidsskrifter? Skal vi følge etter tidsskriftene i en podkast, ligge foran, lese tekst eller samtale om dem? Hvilke formmessige lydgrep kan vi ta for å snakke godt om tidsskrift, formgrep som gjør en podkast til noe annet enn selve tidsskriftet. Tidsskrift er lange og tar lang tid, både å produsere å lese, podkast er raskt og umiddelbart og her-og-nå, men må planlegges godt.  

Guttorm Andreasen har jobbet som programleder og reporter, vaktsjef og redaktør i radio og tv i snart 40 år med 25 år i NRK. Han driver i dag STUDIO 99, et podkaststudio i Stavanger. I tillegg til å produsere egne og andres podkaster er han en populær kursholder, foreleser og workshopleder om podkast. 

Les mer på www.guttormandreasen.no.

Vi inviterer til workshop i det nye Tekstallmenningen som skal åpne i april. Det vil være en anledning til å oppleve rommet før det er klart for åpning. 

Dette blir også en mulighet til å bli bedre kjent med og jobbe med Tekstallianse sitt eget podkastutstyr, som skal settes opp i de nye lokalene.

Begrenset antall plasser. 

Påmelding sendes til kontakt@tekstallianse.org

Velkommen!

Dato

30 mar 2023
Utløpt!

Tid

18:00 - 21:00

Sted

Tekstallmenningen
Markeveien 4B

Arrangør

Tekstallianse
E-post
kontakt@tekstallianse.org

Andre Arrangører

Tekstallmenningen
Nettsted
Tekstallmenningen