Nettverksforum for litteraturarrangører (Rogaland)

Vi inviterer store og små arrangører og produsenter innen litteraturfeltet i Rogaland til et åpent nettverksforum der vi kan utveksle erfaringer og knytte kontakter. Dette vil være første møte i et forum som vi ønsker å bygge opp for å kunne drive kompetanseheving innen feltet, og som vi håper vil være inspirerende og nyttig for at fra programmering til organisering og den praktiske avviklingen av litterære møter og festivaler. Møtet vil være åpent og egnet for alt fra biblioteker og festivaler til enkeltscener og personer. Dette første møtet vil være på Bokhuset i Stavanger, men vi håper å kunne gjeste flere scener i regionen ved senere anledninger. Vi vil ta opp flere tema og mætet er åpent for en rekke innspill, men vi vil denne gang ha en innledning fra tre tidligere og sittende Kapittel-festival-sjefer om temaet PRODUKSJON.

Med: Espen Røsbak, Siri Odfjell Risdal og Eirik Bø.

Etter møtet vil vi invitere til en felles middag. Mer informasjon om dette sendes ut til de påmeldte i forkant av arrangementet.

Påmelding til nettverksforum og/eller påfølgende felles middag her:
kontakt@tekstallianse.org

Arrangeres i samarbeid med Kapittelfestivalen og Sølvberget, Stavanger kulturhus

Arrangørsamlingen var planlagt torsdag 9. desember 2021, men måtte på grunn av restriksjoner utsettes til torsdag 20. januar og deretter til 24. februar 2022.

Dato

19 apr 2022
Utløpt!

Tid

16:30 - 18:30

Sted

Bokhuset
Kirkegata 40, 4006 Stavanger