I egne hender: Villhund forlag

Serien I egne hender skal i ulike formater presentere den uavhengige bokbransjen.

Hva er motivasjonen bak å etablere et uavhengig forlag? Hvordan jobber forlaget med innhold, utforming og produksjon? Og hvordan bidrar det til det litterære mangfoldet?

I vinter skulle vi gjennomføre en turné med Vagant-redaktør Audun Lindholm i samtale med ulike småforlag i regionen, men arrangementene vil på grunn av de gjeldende restriksjonene gjennomføres digitalt. I første episode møtte vi Skald forlag i Leikanger, og deretter Kinakaal forlag i Bergen.

I tredje episode skal vi bli kjent med Villhund forlag i Stavanger, og Audun Lindholm møter Arild Rein og Benjamin Hickethier til samtale.

Villhunden opererer i små flokker. Selv om villhunden er liten av vekst, er den totalt fryktløs. Den tamme hunden har fjernet seg langt fra sine ville instinkter. Når hunden blir gjort til kjæledyr, er den ufarliggjort og blitt en del av den trygge menneskelige sfæren. Et av målene med denne serien er å gjøre tilgjengelig tekster som representerer det utemmede og utfordrer og angriper den kultiverte og herskende orden.
www.villhund.no

Samtalen publiseres som podkast i serien Tekstpod.

Foto: Villhund forlag

Dato

06 mai 2021
Utløpt!

Tid

12:00 - 13:00

Sted

Tekstpod
Tekstpod