Tekstlunsj #1 – Frisk forlag om «Kroppen for voksne»

Tekstlunsj – Tekstallianses digitale møteplass. En tirsdag i måneden inviterer vi medlemmene i Tekstallianse til en uformell, digital møteplass. Vi starter med en kort innledning om et relevant eller aktuelt tema, […]

Tekstlunsj #1 – Frisk forlag om «Kroppen for voksne»

Tekstlunsj – Tekstallianses digitale møteplass.
En tirsdag i måneden inviterer vi medlemmene i Tekstallianse til en uformell, digital møteplass. Vi starter med en kort innledning om et relevant eller aktuelt tema, og åpner deretter for samtale om temaet eller andre ting man vil snakke om. Møtet starter kl 12, og vi håper det kan fungere som en felleslunsj med kollegaer og aktører i litteraturfeltet fra (hjemme)kontorer og skrivestuer i hele regionen. Vi har satt en tidsramme på 1,5 time, men dere er velkommen til å delta så lenge det passer i arbeidsdagen.
På den aller første tekstlunsjen kommer forlegger Anders Aasen Berget fra Frisk forlag. Han vil fortelle litt om forlaget og den store suksessen Kroppen for voksne av Trond-Viggo Torgersen, og hvordan et håndverksforlag i Stavanger fikk årets store hit. Han vil også dele noen erfaringer om utfordringer og nye situasjoner ved utgivelsen.
Velkommen!
Datoer for Tekstlunsj våren 2022:
25. januar, 15. februar, 15. mars, 5. april, 10. mai, 14. juni
Lenke til Tekstlunsj:
https://us06web.zoom.us/j/84766624571

Det er gratis å bli medlem i Tekstallianse, les mer her: https://www.tekstallianse.org/medlemskap/
Aktører fra andre deler av landet er også velkommen til å delta på våre arrangementer.
Innspill til tema og innledninger kan sendes til kontakt@tekstallianse.org