Artists in residency

Under er en oversikt over alle residencies vi kan tilby!

Velg Norge eller internasjonalt for å se en liste over tilbudene.

ROGALAND

Obrestad fyr

Hå kommune

Tilbudet omfatter to ulike enheter: Fyrmesterboligen med eget kjøkken, en stue og tre soverom og hybelen med kjøkken, bad og soverom med én seng.

Rott

Sola kommune

Kunstnerboligen ligger i tredje etasje, med et festlokale i andre etasje og kaffebar i første etasje. Oppholdet tilbys gratis.

Utsira fyr

Utsira kommune

Kunstnerleiligheten er i en nyoppusset tomannsbolig fra slutten av 1950-tallet, med stue, kjøkken, arbeids- og utstillingslokale, bad og to soverom med fire sengeplasser.

Bølgen

Utsira kommune

Leiligheten ligger ved havnen i Nordevågen der rutebåten Utsira anløper. Den er bygget i 2011, er på 85 kvm. og har flott havutsikt.

VESTLAND

T-YARD Writers Residency

Bergen kommune

Et 3 ukers opphold i en leilighet i Bergen sentrum. Det gis et stipend for å dekke tekstproduksjon, reise- og matutgifter, m.m.

Bergsliskorane

Eidfjord kommune

Et kortere opphold i kunstnerboligen Bergsliskorane, hjemmet til Nils Bergslien og familien.

Jakob Sande-tunet

Dale i Sunnfjord

Et opphold fra en uke opp til 2 måneder. Det er gratis leieutgifter, hvor kunstnerne oppfordres til å invitere til et arrangement under oppholdet, for eksempel en litteratursalong, for å dele hva de jobber med. 
BERLIN

Hardanger Kunstlag

Et opphold i Berlin på mellom 2 uker og 3 måneder. Profesjonelle kunstnere og produsenter i eller med tilknytning til Hardanger samt distriktskommunene i Vestland fylke, kan søke om opphold. 

Tilbys av Hardanger Kunstlag, Hardangerkommunene og Vestland fylke.