T-Yard Residency våren 2024 – Eric Otieno Sumba

Tekstallianse har i samarbeid med galleriet Entrèe og designer T-Michael etablert T-Yard Residency, og vi kan gledelig meddele at forfatter Eric Otieno Sumba vil ha et gjesteopphold I Bergen i april 2024.

Eric Otieno Sumba (Nairobi, 1989) er forfatter og redaktør med bakgrunn fra sosial teori, politisk økonomi, postkoloniale studier og kunstkritikk. Hans kunst og tekst har vært på trykk i Contemporary And, Griot, frieze, Sleek, Monopol, Gropius Bau Journal, Texte zur Kunst and Camera Austria og i African Artists, from 1922 to now (Phaidon, 2021) blant annet. En kortere version av hans Pushcart-prisnominerte essay ‘Deep Afield’ (2022) kom først ut på Lolwe, ble senere publisert av The Guardian. Sumba har også vært redaktør for bøker som O Quilombismo Album (Haus der Kulturen der Welt/Archive Books, 2023) og poesisamlingen Rage and Desire (Spazio Griot, 2022). Han bor og arbeider i Berlin.

Det er nå åpent for å søke residency hos T-Yard for perioden 2024/25. Frist for å sende inn søknad er 1. mars. Mer informasjon finner du på: http://www.t-yard.com/