Høstens praksisprogram har startet

Da vi utlyste stillinger for årets praktikantprogram fikk vi så god respons fra mange kvalifiserte søkere at vi kom frem til å prøve noe litt annerledes denne høsten, for å gi flere muligheten til å delta i programmet.

Ikke mindre enn fem praktikanter har fått tildelt en litt kortere praksisperiode hos tidsskriftet Vagant: Andrea Tungodden, Marielle Olsson Larsen, Kajsa Bøyum, Daniel Ginsby, Cheyenne Gretemeier som vil arbeide sammen som et kollegium. Kinakaal forlag har fått tildelt en praktikant, Johanne Mandujano, som skal ha et normalt praksisforløp.

Tirsdag 15. august fikk vi samlet både mentorer og praktikanter til et veldig hyggelig oppstartsmøte i Tekstallmenningens lokaler i Bergen, og det var fint at alle fikk mulighet til å møte hverandre og bli litt bedre kjent før oppstart.

I Stavanger har Tekstallianse, Bokhuset og Pelikanen forlag fått tildelt 3 praktikanter fra Universitetet i Stavanger, og fikk så muligheten til å treffe dem i et trivelig oppstartsmøte på Bokhuset fredag 18. august.

Vi gleder oss til gode samarbeid og videreutvikling av det produsentfaglige sammen med både praktikanter og mentorer gjennom høsten!