T-Yard Residency høsten 2023 – Isabel Baboun Garib

Tekstallianse har i samarbeid med galleriet Entrée og designer T-Michael etablert T-Yard Residency, og vi kan gledelig meddele at Isabel Baboun Garib vil ha et gjesteopphold i Bergen i oktober 2023.

Isabel Baboun Garib er fra Santiago i Chile og er skuespiller og forfatter. Hun begynte å skrive for å få en dypere forståelse av rollene hun fikk som skuespiller. Hun forlot Chile for å studere kreativ skriving ved New York University med et stipend fra den chilenske regjeringen. Hun har siden fått en doktorgrad i Latin-amerikansk litteratur. Foruten en diktsamling og novellesamling har hun også utgitt flere noveller for latinamerikanske publikasjoner.

Isabel er bosatt i Santiago, Chile, hvor hun underviser i litteratur og manusutvikling.

Mer informasjon finner du her: http://www.t-yard.com/