Gjestekurator -Scott Elliott

Vi har gleden av å annonsere at Scott Elliott er gjestekurator i Tekstallianse det kommende året. Vi har allerede startet samarbeidet med en reise til Førdefestivalen. Scott skal utfordre oss med sitt tverrfaglige og internasjonale perspektiv, og vi utfordrer han med det regionale.

Scott Elliott er opprinnelig fra Dublin, og er nå etablert i Bergen og Athen. Han er utdannet fra Kunsthøgskolen i Bergen og har jobbet tverrfaglig med kuratering, prosjektledelse og publisering i tillegg til egen kunstnerisk praksis. I fjor bidro han til åpningsutstillingen til Nasjonalmuseet med boken Slippery, og han ønsker i samarbeid med Tekstallianse å bidra til et sterkere tverrfaglig og internasjonalt arbeid.

Vi ønsker å utfordre Scott til å benytte sin kompetanse i samarbeid med miljøer i og utenfor Bergen. Det betyr at gjesteoppholdet vil finne sted på ulike steder i Vestland og Rogaland fylke. Dette håper vi at vil utfordre Scott og videreutvikle hans nettverk i regionen. 

Velkommen til Tekstallianse og til nettverket for litteratur, tidsskrift og kritikk på Vestlandet, Scott.

Du kan lese mer om Scott Elliott på hjemmesidene til forlaget hans her.