Ny region og nytt styre med Ingvild Ystanes som leder

Torsdag 4. juni ble det avholdt digitalt årsmøte i Tekstallianse, og nå har Rogaland fylke blitt en del av vår region! Vi er veldig glad og har store forventninger til denne utvidelsen.

Det ble valgt nytt styre, med Ingvild Ystanes som ny styreleder. Hun er festivalsjef for Litteratursymposiet i Odda og styreleder i Sentralbadet litteraturhus, og har vært styremedlem i Tekstallianse siden stiftelsen i fjor.

For øvrig består styret av Ane W. Wathne, Tomas Espedal, Mathias R. Samuelsen, Øystein Vidnes, Iselin Kleppestø Thorsen og Sofie Marhaug (vara).

Vi får i høst regionale prosjektledere i tidligere Sogn & Fjordane og Rogaland, og de to nye medlemmene Øystein Vidnes (Leikanger) og Iselin Kleppestø Thorsen (Stavanger) bidrar til en bredere representasjon av hele regionen i styret.

Vi ser frem til et nytt, spennende år!