Tekstpod: I egne hender vol. 4: AFV Press og Lik forlag

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.23.3″ background_color=»rgba(0,0,0,0)» custom_padding=»0px|||||»][et_pb_row _builder_version=»4.4.5″ width=»90%»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text _builder_version=»3.27.4″ text_font=»Good Type Thin||||||||» text_text_color=»#080808″ header_font=»||||||||»]Småforlag er en viktig del av det litterære kretsløpet i Norge. De bidrar til nye stemmer, mangfold, kvalitet og spesialiserte utgivelser. De fleste småforlag er startet med stort engasjement og drives på idealisme, og representerer en motkultur til de store forlagene. 

Vi møter Kenneth Pettersen fra AFV Press i Oslo og Maja Hagen Torjussen fra Lik forlag i Kristiansand til en samtale om hvordan de har satt i gang sine prosjekter og hvordan de jobber.[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=»4.4.5″ custom_padding=»||0px|||» hover_enabled=»0″]

[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]