Podcast: Om bokbransjen med Anne Oterholm

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»section» _builder_version=»4.4.5″ custom_padding=»0px||0px|||» hover_enabled=»0″ background_color=»rgba(0,0,0,0)»][et_pb_row admin_label=»row» _builder_version=»3.25″ background_color=»#fefaf1″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text admin_label=»Text» _builder_version=»4.4.5″ text_font=»Good Type Thin||||||||» background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» hover_enabled=»0″]Velkommen til vår nye podcastkanal Tekstpod! Vi starter med et viktig foredrag om bokbransjen fra vårt stiftelsesmøte på Litteraturhuset 8. mai 2019.

Forfatter, skribent og kritiker Anne Oterholm innledet med en innføring i litteraturbransjens oppbygning, strukturer, og dens formelle og uformelle bindinger. Oterholm var mangeårig leder av Den Norske Forfatterforening og har vært aktiv i Kulturrådet i snart ti år. Nå leder hun forfatterstudiet ved Universitetet i Tromsø.

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=»4.4.5″ hover_enabled=»0″]

[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]